Oud papier

U kunt ze gewoon niet missen. Iedere 3e woensdag van de maand rijden er 3 grote gele oudpapierwagens van Virol door Harkstede, Scharmer en Lageland. Achterop die vrachtwagens staan de vrijwilligers van verschillende verenigingen uit onze dorpen. Spaar alle papier en karton en zet dit stevig verpakt aan één kant van de weg. Wij starten onze routes om 18.00 uur, maar rijden niet altijd dezelfde volgorde.

UPDATE OUD PAPIER voor inwoners van Harkstede die zijn overgegaan naar de gemeente Groningen
Er blijkt onduidelijkheid te zijn over de oud papier inzameling bij bewoners van Harkstede die zijn overgegaan naar de Gemeente Groningen. Zij hebben namelijk een brief ontvangen met de aankondiging dat zij een container krijgen voor de inzameling van oud papier. De inzameling van het oud papier blijft in handen van de diverse verenigingen in Harkstede. De auto’s van Virol waarmee zij de inzameling doen, kunnen ook containers verwerken. Dus de opbrengst van uw oud papier zal gewoon naar de verenigingen blijven gaan. U kunt overigens de container ook weigeren en het papier in dozen bij de weg zetten, ook dat zullen wij natuurlijk blijven meenemen.

Voor vragen of opmerkingen over de oud papier inzameling kunt u contact opnemen met Willem Holthuis 0629159045 en Oene van der Meer 0611343179.